O bolnici

Specijalna hirurška bolnica „Hirurgija dr Drašković“

 

Specijalna hirurška bolnica „Hirurgija dr Drašković“ nalazi se u Beogradu, na Vraćaru. Delatnost bolnice pretežno se odnosi na mikrobiologiju i hirurgiju.

U našoj Specijalnoj hirurškoj bolnici vrše se pregledi, dijagnostifikovanje i operativno riješavanje problema iz oblasti ginekologije i hirurgije i to:

 

  1. Vaskularne
  2. Opšte
  3. Plastične

 

Pored centra za hirurgiju i ginekologiju, u sastavu bolnice „Hirurgija dr Drašković“ se od nedavno nalazi i savremena mikrobiološka laboratorija.

 

Bolnica „Hirurgija dr Drašković“ predstavlja pionira na polju jednodnevne hirurgije i sa ponosom ističemo da smo prvi na Balkanu kada su u pitanju:

 

  1. Liječenje hemoroida THD metodom
  2. Operacija proširenih vena u TLA anesteziji
  3. Ugradnja poliuretanskog grafta „Vectra“

 

Za više informacija o samoj bolnici „Hirurgija dr Drašković“ pogledajte na web sajtu www.poliklinikadraskovic.com.

 

Više informacija o ljekarskom timu stručnjaka koji svakodnevno rešavaju probleme naših pacijanata pogledajte na stranici Ljekarski tim

 

U svakom trenutku možete nam se obratiti putem stranice Kontakt i postaviti našim doktorima pitanja koja se tiču vašeg zdravstvenog problema.

Poslednje sa bloga

 U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47